Να μη Συνηθίσουμε τις Δολοφονίες - Να μη Μοιάσουμε στο Κτήνος

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΡΑΝ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΤ Αγ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ


Ένα ακόμα ρατσιστικό έγκλημα της κυβέρνησης της ΝΔ στο Αστυνομικό Τμήμα - κολαστήριο του Αγίου Παντελεήμονα. Ο Πακιστανός μετανάστης Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ, εργαζόμενος σε ντιλίβερι, με άδεια παραμονής και ένσημα, πατέρας τριών παιδιών βασανίστηκε μέχρι θανάτου.

Κανένα χαρτί κανένα «νομιμοποιητικό» έγγραφο δεν έχει αξία αν μετανάστης ή, ακόμα χειρότερα, μετανάστρια, πέσει στα χέρια του ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.

Το ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα χρησιμοποιήθηκε ως βιτρίνα της Χρυσής Αυγής και συνεχίζει να είναι ένα σύγχρονο κολαστήριο για τους μετανάστες και τις μετανάστριες, με την ανοχή και την κάλυψη του υπουργείου και της κυβέρνησης.

Η φρίκη από τα σημάδια των βασανιστηρίων στο σώμα του Καμράν έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης. Κυβέρνηση και αστυνομία γυρεύουν να κουκουλώσουν το έγκλημα ρίχνοντας τις ευθύνες στο θύμα τους. Ποιος μπορεί όμως να ξεχάσει ότι τωρινή δολοφονία είναι ένας ακόμα αιματηρός κρίκος στην αλυσίδα των δολοφονιών του Βασίλη Μάγγου, του Κώστα Φραγκούλη, του Νίκου Σαμπάνη, του μαζικού εγκλήματος στην Πύλο…...

Όχι στη συγκάλυψη.
Στη φυλακή όλοι οι μπάτσοι βασανιστές του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ.
Να κλείσει το ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.
Να παραιτηθεί ο Χρυσοχοϊδης και η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Στα φονικά σύνορα, στα ΑΤ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι ζωές των μεταναστών και των προσφύγων δεν μετράνε για ένα κράτος που δεν δίστασε να πνίξει με μιας 600 πρόσφυγες στην Πύλο.

Η κυβέρνηση, πρωτεργάτης της Ευρωενωσιακής ρατσιστικής πολιτικής που θέλει μια Ευρώπη-Φρούριο, έχει μετατρέψει το Λιμενικό και την Αστυνομία σε βασανιστές και δολοφόνους χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που διαπράττουν το «έγκλημα καθοσιώσεως» να διασχίσουν τα «ιερά» σύνορα του Ευρωπαϊκού Κεφαλαίου, προσπαθώντας γλυτώσουν από τους πολέμους και την πείνα στην οποία το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κεφάλαιο τους έχει καταδικάσει. Μια διαρκώς ανανεούμενη καταδίκη στην οποία σήμερα έχει ενεργό ρόλο η ελληνική κυβέρνηση στέλνοντας το πολεμικό ναυτικό εναντίον των εγκλείστων στη Γάζα, συμπράττοντας έτσι στο ρατσιστικό έγκλημα του συμμάχου της Ισραήλ .

Παρά παρά τις υποκριτικές επικλήσεις στη δημοκρατία, αυτή η πολιτική της Ευρώπης-φρούριο, ο επίσημος ρατσισμός, τα κλειστά σύνορα είναι εκείνα με τα οποία οι κυβερνήσεις, από την μεταφασίστρια Μελόνι μέχρι τον Σοσιαλδημοκράτη Σολτς, οπλίζουν το χέρι των δολοφόνων.

Να μας βρούνε μπροστά τους, ντόπιους και μετανάστες να παλεύουμε μαζί για να πληρώσουν την οικονομική, πολιτική, κλιματική κρίση εκείνοι που τη δημιουργούν.

  • Σύνορα ανοικτά, χαρτιά για όλους τους μετανάστες και όλες τις μετανάστριες

  • Να σπάσουμε το ρατσιστικό – μιλιταριστικό Άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Αιγύπτου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σύρου, συμμετέχει και καλεί τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τις συλλογικότητες, κάθε δημοκρατικό άνθρωπο, στη συγκέντρωση και πορεία που οργανώνουν οι φοιτητές του ΤΜΣΠΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου αύριο

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:00 και στην Πλατεία Μιαούλη



ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σύρου

Σχόλια